Zwierige sleden en bont gekleurde draaiorgels

Drie weekenden lang toont Museum Nienoord in een vrolijke extra expositie van draaiorgels en arrensleden een doorkijkje naar Oudhollands en winters vermaak. De combinatie van de bont gekleurde draaiorgels en zwierige sleden levert een sfeervol beeld op dat doet denken aan oude ansichtkaarten van vroeger.

Iedere zondagmiddag is de eigenaar van de draaiorgels, de heer Van der Vorst aanwezig. U kunt dan luisteren naar de vrolijke klanken van deze imposante instrumenten. Wilt u zelf ook eens voor orgeldraaier spelen? De orgeldraaier neemt een klein draaiorgel mee dat met de hand bediend kan worden en dat door bezoekers van het museum uitgeprobeerd mag worden.

Museum Nienoord is tijdens de feestdagen geopend op:
20/21/22 december van 11.00 uur tot 17.00 uur
27/28/29 december van 11.00 uur tot 17.00 uur
3/4/5 januari 2014 van 11.00 uur tot 17.00 uur

Op de zondagmiddagen is de orgeldraaieraanwezig en kunt u de draaiorgels ook beluisteren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 19-12-2013