Tuin & Kunst Tiendaagse

Groningen opent deze zomer al weer voor de vierde keer de tuindeuren voor liefhebbers van tuinen, kunst, cultuur en landschap. Tien dagen lang zijn tuinen door de hele provincie het podium voor kunst- en cultuuruitingen.

Onder het motto 'Panorama Westerkwartier' doet Museum Nienoord samen met acht andere locaties in het Groningse Westerkwartier mee aan de Tuin & Kunst Tiendaagse en is van 20 t/m 29 juni (ook op maandag 23 juni) geopend van 10.00-17.00 uur. Kom langs bij Museum Nienoord en combineer een bezoek aan onze vaste exposities of een rondleiding door het depot met een wandeling door onze borgtuin. Bewonder onze Tulpeboom die op dit moment in bloei staat en al zo'n 300 jaar oud is. Of ga op zondag 29 juni mee met de Tuinen van Nienoord- rondwandeling. Stieneke van der Wal, deskundige op het gebied van groen erfgoed, geeft om 15.00 uur een rondleiding door de borgtuin en vertelt over de historische tuinaanleg van Nienoord. Kaartjes kosten €6,- (inclusief museumentree) en zijn te reserveren via 0594-512260 of stuur een e-mail naar secretariaat@museumnienoord.nl .

Panorama Westerkwartier

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 18-06-2014