Streekproductenmarkt Nienoord: zaterdag 3 mei

Op zaterdag 3 mei is de streekproductenmarkt voor de laatste keer dit voorjaar te bezichtigen in de Tuinhal van Museum Nienoord. 

Op de markt zijn weer allerlei heerlijkheden uit de regio te koop zoals ambachtelijk brood, vlees, fruit, kaas, worst, jam, honing en nog veel meer. Kaasmaker Martin Schyns van Kobunder is na afwezigheid tijdens de wintermaanden weer aanwezig met bijzondere kazen en Aarbeienboerderij Poelman is weer present met heerlijke aardbeien. Ook zijn er heerlijke, verse asperges van Meinardi te koop. Vergeet niet om bij de Groene Gast te kijken of er nog een bijzondere tuinplant voor u tussen zit. Willem de Vries geeft u ter plekke deskundig advies. 

Na het struinen op de markt kunt u uitrusten op het terras van Grand Café Borg Nienoord met een kop koffie, thee of fris en een lekker stuk gebak. Een bezoek aan de markt is ook goed te combineren met een bezoek aan het museum. Ga mee met een rondleiding of bezichtig de nieuwe expositie Verborgen Verhalen op de bovenverdieping van de borg. 

De streekproductenmarkt is gratis en is geopend van 11:00 tot 17:00 uur. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 25-04-2014