Streekproductenmarkt Nienoord: 6 december

December is de maand van gezelligheid, van cadeautjes en van lekker eten en drinken. Met de feestdagen voor de deur is het altijd leuk om inspiratie op te doen voor smakelijke gerechten en een feestelijk gedekte tafel. Het thema van deze markt is daarom Gezellig Tafelen.

Naast de heerlijke eetbare producten uit de streek van Leek vindt u op de markt van zaterdag 6 december ook leuke spullen waarmee u de tafel extra feestelijk kunt aankleden. Krijgt u tijdens uw bezoek aan de markt last van een knorrende maag, dan kunt u terecht in het marktcafé voor een kop koffie of thee met zelfgemaakte taart of een brownie erbij.

De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Museum Nienoord is ook geopend van 11.00-17.00 uur. Dus koop een entreekaartje en neem een kijkje in de schelpengrot, de expositie in de borg of ga mee met de instapronleiding naar het Nationaal Rijtuigdepot.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 19-11-2014