Streekproductenmarkt Nienoord 1 november

Kom zaterdag 1 november naar de Tuinhal van Museum Nienoord om te kijken wat de streek allemaal te bieden heeft! Naast het aanbod van heerlijke etenswaren, zoals de klanten van de markt gewend zijn, is er dit keer ook een uitgebreid aanbod leuke artikelen op het gebied van Huis & Tuin.

Woonwinkels en webshops als D-Sain, Ineke’s Brocante & Meer, Eco-Logisch, Bright Mondays, Broodsnijplank, Willekeurige Draden en Brocanterie It Tomke zullen aanwezig zijn. Zij halen alles uit de kast om de sfeervolle locatie van Museum Nienoord nog mooier aan te kleden. Zo kan de bezoeker volop ideeën opdoen om het thuis gezellig te maken nu het buiten guur wordt. Natuurlijk kan al dat moois ook aangeschaft worden. Misschien een idee om nu al bijzondere geschenken in te kopen voor de cadeaumaand december?

Krijgt u tijdens het bezoek aan de markt door het zien en ruiken van alle lekkere producten last van een knorrende maag, kom dan langs bij het marktcafé voor een lekker stuk huisgemaakt gebak en een kop koffie of thee. Het gebak worden gemaakt door Fernade Riemens en Anja Bandringa van Love2Cook!

Een bezoek aan de streekproductenmarkt kunt u goed combineren met een bezoek aan Museum Nienoord. Zaterdag 1 en zondag 2 november is het museum nog geopend: dit is het laatste weekend van het museumseizoen 2014.

De markt is geopend van 10.00-16.00 uur en is gratis toegankelijk. Hopelijk tot ziens!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 29-10-2014