Streekproductenmarkt Nienoord

De tweede streekproductenmarkt van het jaar komt eraan en deze keer staat de markt in het teken van Kunstzinnige streekproducten. Op zaterdag 1 maart kunt u weer lekker dwalen door de Tuinhal van Museum Nienoord langs de vele stands met lekkere en kunstige streekproducten.

Op de streekproductenmarkt worden de lekkerste etenswaren uit de regio aangeboden. Op zaterdag 1 maart wordt dit aanbod aangevuld met kunstzinnige producten zoals: porselein, aardewerk, lederwaren, glas-in-lood en sieraden. Bekijk voor een overzicht van standhouders de deelnemerslijst van de streekproductenmarkt.

Krijgt u tijdens het bezoek aan de markt door het zien en ruiken van alle lekkere producten last van een knorrende maag, kom dan langs bij het marktcafé voor een lekker stuk huisgemaakt gebak en een kop koffie, thee of warme chocolademelk. De taarten worden gemaakt door Fernade Riemens en Anja Bandringa van Love2Cook!

De markt is geopend van 11:00 tot 17:00 uur en is gratis toegankelijk.

Naast het bezoek aan de markt kunt u ook een bezoek brengen aan Museum Nienoord. Tijdens de markt geniet u van extra voordeel: u kunt het museum voor de helft van de prijs bezoeken!

Museum Nienoord heeft veel te bieden:

• bezoek de monumentale borg en het Nationaal Rijtuigdepot;
  • bezoek de rijtuigexpositie 'Bestemming Bereikt';
  • bezichtig de 17e-eeuwse schelpengrot.

Ga mee met een rondleiding en ontdek de vele intrigerende verhalen over de borg, de borgbewoners en de rijtuigen. Elk heel uur staat er een rondleider voor u klaar!

Op zaterdag 5 april is de volgende streekproductenmarkt en deze staat in het teken van Brocante!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 18-02-2014