Streekproductenmarkt Nienoord: 4 april

Op zaterdag 4 april vindt alweer de laatste 'winter' markt in de tuinhal plaats. Het wordt een gezellige streekproductenmarkt: het thema is namelijk Brocante. Er zijn dus leuke, antieke voorwerpen te koop waarmee u uw huis nog gezelliger kunt maken.

Op de markt koopt u heerlijke ingrediënten, krijgt u tips om bekende etenswaren op nieuwe manieren te bereiden en kunt u bijvoorbeeld ook mooi antiek servies kopen om uw gerechten op te serveren. Of scoor andere leuke spullen om uw huis mee te decoreren of om aan iemand cadeau te doen.

Het marktcafé voorziet weer in een kop koffie of thee en lekker huisgemaakt gebak van Love2Cook. De markt is gratis toegankelijk en is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

U kunt een bezoek aan de markt ook goed combineren met een bezoek aan het museum. Vanaf 11.00 uur is het museum geopend en om 12.00 uur start de eerste instap-rondleiding. De rondleiding toont u de hoogtepunten van het museum: de 18e eeuwse monumentale poort, de prachtige paneelschilderingen van Hermannus Collenius in de vroegere danszaal van de borg, de 17e eeuwse schelpengrot in de tuin en nog veel meer. De museumgidsen vertellen over de boeiende geschiedenis van de borg en haar vroegere bewoners en weten vele leuke wetenswaardigheden en anekdotes. Dus hopelijk tot ziens in het museum.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 25-03-2015