Streekproductenmarkt 1 februari

Op zaterdag 1 februari kunt u weer de streekproductenmarkt Nienoord bezoeken in de Tuinhal van Museum Nienoord. Deze keer heeft de markt het thema 'Creativiteit'. Naast de stands met heerlijke etenswaren uit de regio vindt u ook stands met hobby- en knutselmaterialen. Kom vooral langs om inspiratie op te doen.

Op de streekproductenmarkt worden de lekkerste etenswaren uit de regio aangeboden. De producten komen uit de streek van Leek, binnen een straal van 40 km rondom Leek. Er heerst een plezierige sfeer, er kan veel geproefd worden en de aanwezige producent kan het verhaal achter het product vertellen. Ook vertelt de producent u graag meer over toepassing en bereidingswijze. Eten uit de streek betekent ook eten van het seizoen. Het aanbod verschilt per markt afhankelijk van het seizoen. Dat houdt de maaltijden spannend en gezond. Er is altijd aanbod van groente, fruit, vlees, kaas, eieren, honing, chutney, jams en worst. Tijdens de markt kunt u in het marktcafé een hapje en een drankje nuttigen. De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

Meer informatie over de markt vindt u op de website van streekproductenmarkt Nienoord

Naast het bezoek aan de markt kunt u ook een bezoek brengen aan Museum Nienoord. Tijdens de markt geniet u van extra voordeel: u kunt het museum voor de helft van de prijs bezoeken!

Museum Nienoord heeft veel te bieden:

• bezoek de monumentale borg en het Nationaal Rijtuigdepot;
  • bezoek de rijtuigexpositie 'Bestemming Bereikt';
  • bezichtig de 17e-eeuwse schelpengrot.
flyer streekproductenmarkt
Gepubliceerd op 20-01-2014