Programma Kunst op Nienoord

Kunstliefhebbers zijn op 14 september a.s. bij Museum Nienoord aan het goede adres. Voor de dertiende keer vindt dan Kunst op Nienoord plaats. Tijdens deze gezellige en afwisselende kunstbeurs tonen meer dan vijftig kunstenaars hun werk aan het publiek.

Het kunstaanbod is zeer gevarieerd. Zo zijn er bijvoorbeeld schilderijen en foto’s te bewonderen. Maar ook beelden van steen, hout en brons, objecten van glas en voorwerpen van textiel. Verschillende kunstenaars houden demonstraties.

Tijdens de beurs is er livemuziek. Gedurende de dag zijn er ook activiteiten speciaal voor kinderen. Er is een clown die kinderen schminkt en in de schelpengrot vertelt een verhalenverteller een spannend volksverhaal. Wie wel eens een paard wil mennen kan plaats nemen in de menkoets. Een koetsiersdiploma wordt uitgereikt aan iedereen die er in slaagt het digitale paard binnen zes minuten langs het parcours te leiden. Tot slot kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding deelnemen aan een mozaïekworkshop.

Grand café Borg Nienoord is de hele dag geopend. Wie moe is van alle indrukken kan op het terras van Borg Nienoord bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje.

Openingstijden Kunst op Nienoord   10.00 - 17.00 uur
Mozaïekworkshop 10.00 - 17.00 uur
Menkoets 10.00 - 17.00 uur
Livemuziek 11.00 - 16.00 uur
Verhalenverteller 14.00 - 16.00 uur
Schminken 14.00 - 16.00 uur

Volwassenen:                       6 euro
Kinderen t/m 7 jaar:              gratis
Kinderen 8 t/m 14 jaar:       3 euro
Museumkaarthouders:         gratis

Een kaartje voor de beurs geeft tevens toegang tot het museum.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 02-09-2013