Open Monumentendag- zaterdag 10 september

Op zaterdag 10 september is Museum Nienoord van 11.00-17.00 uur geopend voor het publiek. Tijdens deze Open Monumentendag kunt u gratis de schelpengrot en de tuin van het museum bekijken!

Op dit moment zijn er twee vaste en één tijdelijke exposities te zien in Museum Nienoord. Tijdens Open Monumentendag zijn deze NIET gratis te bezichtigen. Voor deze exposities moet u een geldig entreekaartje kopen (Museumkaart geeft gratis toegang).

In de borg kunt u op de eerste etage zich verdiepen in de geschiedenis van de borg, zijn adellijke bewoners en het ontstaan van dit landgoed bij de vaste expositie Verborgen Verhalen. In de tuinhal kunt u twee exposities bekijken: de vaste rijtuigexpositie Bestemming Bereikt en een tijdelijke expositie.

Gepubliceerd op 04-11-1999