Nieuwe uitbater in borg Nienoord

Museum Nienoord is blij om aan te kondigen dat we een nieuwe uitbater hebben in borg Nienoord. Grand Café Borg Nienoord opende op zaterdag 29 maart haar deuren in de borg. De nieuwe uitbaters van het grand café zijn Hendrik en Annette Nomden die tevens eigenaar zijn van Gasterij Het Theehuis in Midwolde. 

Het grand café wordt een stijlvol museumcafé, dat tijdens de openingstijden van het museum geopend is van 11-17 uur, dinsdag tot en met zondag. Grand Café Borg Nienoord is openbaar toegankelijk. U kunt er terecht voor koffie en gebak, een Engelse High Tea, lunch en een borrel. 

Het grand café is tevens een prachtige locatie voor feesten en partijen, vergaderingen en recepties, een zakenlunch of diner, verjaardagsfeesten of familiedagen. Borg Nienoord is ook een unieke trouwlocatie en het grand café is een prachtige plek voor uw huwelijksfeest. 

Zie voor meer informatie www.grandcafeborgnienoord.nl .

Museum Nienoord en de familie Nomden zijn zeer verheugd over deze samenwerking en verwachten dat het de uitstraling van de borg ten goede zal komen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Gepubliceerd op 30-03-2014