Museum Nienoord wegens wegwerkzaamheden tijdelijk moeilijk bereikbaar

Van 30 oktober t/m 15 november is Museum Nienoord als gevolg van wegwerkzaamheden in het centrum van Leek moeilijk bereikbaar.

De werkzaamheden zijn het sluitstuk van de herinrichting van het centrum van Leek. Van 28 oktober t/m 15 november wordt op De Tip, de toegangsweg tot Landgoed Nienoord, het asfalt vervangen door klinkers. Daardoor is het niet mogelijk via deze route Landgoed Nienoord te bereiken.

Museum Nienoord is in deze periode bereikbaar via de Bosweg. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

Op maandag 4 november zijn zowel de Bosweg als De Tip afgesloten en is het landgoed met de auto niet berikbaar. (Datum onder voorbehoud. Zie voor de laatste stand van zaken de website van de Gemeente Leek)

Gepubliceerd op 16-10-2013