Vrijwilligers promoten Museum Nienoord op historische markt in Leens

Op 10 en 11 augustus jl. konden liefhebbers van geschiedenis op Landgoed Verhildersum in Leens genieten van de historische dagen. Terug naar het leven van toen, met oudhollandse spelletjes, oude ambachten en een boerenmarkt met vergeten groenten. Tijdens dit evenement zorgden twee van onze enthousiaste vrijwilligers op zaterdag voor een gedegen promotie van Museum Nienoord.

Temidden van de in klederdracht gehulde vrijwilligers van Borg Verhildersum en alle historische activiteiten bemanden zij de goedgevulde promotiekraam van Museum Nienoord.

Bezoekers van de historische markt kregen uitvoerig informatie over de arrangementen van Museum Nienoord, de op stapel staande kunstbeurs Kunst op Nienoord  en de activiteiten die gepland staan voor eind september en de maand oktober.

Gepubliceerd op 16-08-2013