Met ESA bus van Groningen naar Museum Nienoord

In samenwerking met De Verhalen van Groningen en het Nationaal Bus Museum rijden er tijdens speciale weekenden weer prachtige historische bussen door de provincie! Met deze bussen worden unieke tochten gemaakt en er wordt gestopt bij bijzondere activiteiten. Op zondag 13 juli en zaterdag 9 augustus rijdt de ESA bus naar Museum Nienoord en kunt u gratis de tentoonstelling 'Mijn wereld op wielen' bezichtigen. 

De zomertentoonstelling 'Mijn wereld op wielen' geeft een beeld van het personenvervoer over de weg van 1800-1960; van rijtuig en fiets tot brommer, motorfiets en oldtimer. Kom kijken naar één van de oudste automobielen van Nederland: de Benz-Velo uit 1897; of bewonder een Franklin uit 1917; dwergautootjes uit de naoorlogse periode; Fongers fietsen en nog veel meer!

Bijzonder aspect van deze expositie is de bijdrage van inwoners van de provincie, door de inbreng van hun verhalen, herinneringen en daarmee verbonden voorwerpen. Heeft u een bijzonder verhaal te vertellen of een bijzonder object in uw bezit? Meld het ons via info@deverhalenvangroningen.nl of kom langs met uw verhaal of object op zondag 13 juli en zaterdag 9 augustus bij Museum Nienoord. U kunt de busrit dus goed combineren met deze speciale verhalendagen bij Museum Nienoord. 

Voor €7,50 kunt u mee met de ESA bus en kunt u genieten van een unieke tocht en bijzondere activiteiten. Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar info@deverhalenvangroningen.nl of bel 050-2110503. Bezoek de website van De Verhalen van Groningen voor meer informatie.

Gepubliceerd op 08-07-2014