Kunst op Nienoord 2013: nat maar gezellig

Zaterdag 14 september jl. organiseerde Museum Nienoord de jaarlijkse kunstbeurs Kunst op Nienoord. Na maanden van voorbereiding hoopten we op een stralende dag, maar helaas. We hebben alles kunnen organiseren behalve een blauwe lucht en een stralend zonnetje.

Ondanks het slechte weer verliep de opbouw van de beurs vlot. Marktkramen verhuurbedrijf Cordes uit Vries had op vrijdag alle kramen al opgebouwd waardoor de kunstenaars zaterdagochtend direct konden beginnen met het inrichten van hun kraam.

Om 10.00 uur opende het museum de deuren voor bezoekers. Aanvankelijk was het vrij rustig maar 's middags werd het gelukkig drukker. Duo Ambulanto zorgde voor een vrolijke muzikale noot en ballonnenclown Jacqueline Nowak vermaakte
de kinderen met haar prachtige creaties. In de schelpengrot hadden verhalenvertellers Sjoerd en Henny van vertelcollectief Kom op Verhoal veel aanloop van bezoekers die kwamen luisteren naar hun volksverhalen.

Aan het einde van de dag konden we al met al tevreden terugkijken op Kunst op Nienoord 2013. De standhouders waren zeer positief over de organisatie en de bezoekers hebben genoten van het kunstaanbod en de extra activiteiten. Maar bij deze bestellen we nu alvast een droge dag voor volgend jaar!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gepubliceerd op 20-09-2013