Kunst op Nienoord

Op 14 september a.s. organiseert Museum Nienoord een kleine, gezellige kunstbeurs. Kunst op Nienoord vindt plaats tegen de achtergrond van de voorname Borg Nienoord. De ontspannen sfeer en de prachtige locatie van het landgoed Nienoord maken deze beurs uniek.

Stands staan opgesteld in de tuin van Museum Nienoord en in één van de expositiehallen. Het kunstaanbod is ook dit jaar weer zeer gevarieerd.

Tijdens de beurs worden tal van andere activiteiten georganiseerd zoals demonstraties van kunstenaars en er zijn activiteiten voor kinderen. Op het terras van de Borg Nienoord kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Openingstijden en toegangsprijs

De kunstbeurs is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 euro per persoon. Kinderen van 8 t/m 14 jaar betalen € 3,00. Kinderen van 0 t/m 7 jaar gratis. Museumkaarthouders gratis.

Meer informatie

Informatie over Kunst op Nienoord en de deelnemende kunstenaars vindt u op www.kunstopnienoord.nl.

Gepubliceerd op 08-08-2013