Kerstvertier

In december en januari is Museum Nienoord tijdens drie weekenden geopend voor bezoek. In deze weekenden staan er op de zondagen een aantal bijzondere activiteiten op het programma.

Kerst op Nienoord
Op zondag 21 december organiseren Landgoed Nienoord en Museum Nienoord een sfeervolle wintermarkt getiteld 'Kerst op Nienoord'. Naast de gezellige markt zijn er ook tal van andere activiteiten waar jong en oud zich mee kunnen vermaken. Kerst op Nienoord is geopend van 11.00-17.00 uur en is gratis toegankelijk. 

Verhalenmiddag: Kom op Verhoal
Op zondag 28 december kunt u tussen 14.00-16.00 uur luisteren naar de boeiende verhalen van de verhalenvertellers van Kom op Verhoal die op verschillende locaties in het museum aanwezig zijn. Elk half uur begint er een verhaal. De verhalenmiddag zit inbegrepen bij het entreekaartje.

Noorder Amusements Koor
Op vertoon van uw entreekaartje kunt u op zondag 4 januari om 14.30 uur genieten van een bijzonder concert van het Noorder Amusements Koor (N.A.K.) in de balzaal van borg Nienoord. Het N.A.K. bestaat al meer dan 30 jaar en geeft gevarieerde en verrassende concerten. Het koor heeft 30 leden en staat onder deskundige leiding van dirigent Jos Smidt en pianiste Anja Kooi. Het koor zingt in het Engels, Zuid-Afrikaans, Frans en in het Nederlands en heeft een leuk en goed in het gehoor liggend repertoire. 

Kortom het wordt gezellig bij Museum Nienoord in de kerstvakantie. Mis het niet!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

 

Gepubliceerd op 21-11-2014