Kerst op Nienoord groot succes

Op zondagmiddag 15 december jl. werd voor de eerste keer Kerst op Nienoord georganiseerd door Landgoed Nienoord en Museum Nienoord. De gezellige wintermarkt, met activiteiten voor jong en oud, was een groot succes. Meer dan 3000 mensen kwamen tussen twaalf en zes een kijkje nemen.

De enthousiaste standhouders zorgden samen met de kerstkoren, de verhalenverteller, de koetsiers van rijtuig en arrenslede en alle vrijwilligers, voor een onvergetelijke middag.

Het was zo druk dat het rijtuig en de arrenslede geen moment stil stonden. Iedereen wilde voor een piek een ritje maken. Ook het stoomtreintje zat bij iedere rit helemaal vol. Op het kinderkerstknutselplein was het versieren van koekjes een groot succes. De verhalenverteller had de hele middag lang geïnteresseerde luisteraars en de kerstkoren trokken veel bekijks.

De organisatie wil iedereen die heeft meegeholpen aan het mogelijk maken van deze markt hartelijk bedanken. Volgend jaar doen we graag weer een beroep op ieders enthousiasme en inzet om dit feestelijke evenement nogmaals mogelijk te maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Gepubliceerd op 24-12-2013