Kerst op Nienoord 2015

Kerst op Nienoord

Op zondag 20 december wordt voor de derde keer op rij de sfeervolle wintermarkt 'Kerst op Nienoord' georganiseerd van 11.00-17.00 uur. Voorgaande jaren, met meer dan 3000 bezoekers, een groot succes.

Kerst op Nienoord bestaat uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. De gratis toegankelijke markt vindt plaats langs het wandelpad vanaf de parkeerplaats naar het plein van het Familiepark en op de binnenplaats van Borg Nienoord. Bij de vele kraampjes zijn regionale en/of biologische producten en delicatessen te koop. Ook zijn er vele originele en leuke cadeaus te vinden voor onder de kerstboom. Uiteraard is er aan lekkers ook genoeg, er zijn heerlijke hapjes en drankjes te koop waaronder warme chocolademelk, glühwein, poffertjes en nog véél meer.

Activiteiten voor jong en oud

Naast de gezellige markt zijn er ook tal van activiteiten waar jong en oud zich mee kunnen vermaken. Zo kunnen de jongste bezoekers van Kerst op Nienoord kerstkoekjes versieren en lekker opeten. Op de binnenplaats van Borg Nienoord kunnen bezoekers instappen in een rijtuig of arrenslee voor een ritje over het historische Landgoed. De Graaf van Nienoord vertelt leuke historische feitjes en anekdotes over Borg Nienoord. Diverse kerstkoren zingen sfeervolle kerstliederen. Er is een levende kerststal op het plein bij de Albertushoeve en ook de stoomtrein rijdt door het verlichte bos.

Wie even uit wil rusten en op wil warmen kan terecht in het restaurant van het Familiepark, de borg, of één van de andere kerstsfeervolle horecachalets op het Landgoed. Fijne feestdagen!

Praktisch

De markt is op zondag 20 december geopend van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk. Meer informatie over het programma is te vinden op: www.kerstopnienoord.nl

 

Gepubliceerd op 09-12-2015