18 en 19 juni: Landgoed Nienoord Fair

Voor de eerste maal wordt op zaterdag 18 en zondag 19 juni de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. Deze fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord in Leek. Een sprookjesachtig mooi decor voor het zeer divers en inspirerend opgezette zomers getinte buitenevenement voor de gehele familie, jong en oud. De organisatie van deze exclusieve fair ligt in handen van Grand Café Borg Nienoord.

De Landgoed Nienoord Fair is een zomerse wervelwind van vele en diverse bedrijven die de bezoekers verrassen met hun producten. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma, óók diverse leuke activiteiten voor kinderen. Diversiteit is troef: het gaat bijvoorbeeld van een zomerse wijn, fijne slippers, een loungeset voor de tuin tot een verrassende buitenkeuken. Ook kunst, bloemdecoraties, kleding, sieraden, brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen en/of producten uit eigen streek. De fair op landgoed Nienoord wakkert de ‘zomerkriebels’ van de bezoekers nog eens extra aan.

Vele originele en exclusieve producten worden door de bedrijven op inspirerende wijze gepresenteerd en aangeboden. Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft op het romantische, sfeervolle en prachtige bomenrijke landgoed rondom de statige Borg Nienoord. Livemuziek, workshops en demonstratieprogramma’s completeren het totale aanbod. Om een indruk te krijgen van de prachtige locatie, kijk dan even op www.360rond.nl/nienoord  en www.grandcafe-borgnienoord.nl

Moe geworden van alle indrukken op de fair of gewoon even rusten en ontspannen is mogelijk in het in de Borg Nienoord gevestigde Grand Café Borg Nienoord, dat beschikt over een ruim en op het zuiden liggend buitenterras.

De Landgoed Nienoord Fair vindt plaats op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 6 euro, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Gepubliceerd op 08-06-2016