Geslaagde Kerst op Nienoord

Op zondag 21 december vond de tweede editie van Kerst op Nienoord plaats en het was wederom een groot succes. De gezellige wintermarkt en de leuke activiteiten trokken veel bekijks van jong en oud. Dit jaar kwamen meer dan 5000 bezoekers op het evenement af!

De enthousiaste standhouders zorgden samen met de kerstkoren, de troubadour, de verhalenverteller, de koetsiers van rijtuig en arrenslede en alle vrijwilligers voor een onvergetelijke middag. De organisatie, bestaande uit Landgoed Nienoord, Kerstwandeling Nienoord en Museum Nienoord, kan terugkijken op een geslaagd evenement. En bedankt iedereen die eraan heeft meegeholpen om dit mogelijk te maken.

De verschillende activiteiten trokken veel publiek. Het rijtuig en de arrenslede van de familie Bronda reed af en aan, de stoomtrein stond geen moment stil en de kinderen genoten van het kerstkoekjes versieren en opeten. De poffertjes, oliebollen, snert, banketstaaf en andere lekkere hapjes gingen als warme broodjes over de toonbank. Bezoekers konden dit jaar ook een kerstwandeling over het landgoed maken. Langs de verlichte route werd op verschillende locaties het kerstverhaal verteld en uitgebeeld. De dag werd feestelijk afgesloten met warme chocolademelk bij Poppodium Nienoord.

   

   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 23-12-2014