Donateursactie

Donateursactie voor Museum Nienoord

Museum Nienoord is gestart met een donateursactie. Dat gebeurde in het weekend van 12 en 13 december 2015 bij het bezoeken van de tentoonstelling van kindertekeningen, die zijn ingeleverd bij de intocht van Sinterklaas in Leek.

Op zondag 20 december 2015 kon men tijdens de kerstmarkt op landgoed Nienoord op de foto in een arrenslee, in een sfeervol winters Dickens-decor in de Oranjerie (bij de kassa). Wie donateur werd, kreeg de foto gratis mee. Op 12 januari 2016 kon men donateur worden tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Leek. Graaf Wilhelm von Inn- und Knyphausen was hier hoogstpersoonlijk bij aanwezig.

De tientjesdonateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang tot de twee wisseltentoonstellingen in de tuinhal, op speciale donateursdagen. Deze dagen zijn in 2016 op zondag 3 april en zaterdag 10 september. Met deze donateursactie hoopt het museum op financiële en morele ondersteuning vanuit de regio, die belangrijk is ter ondersteuning van de subsidieaanvraag in het kader van de nieuwe provinciale cultuurnota 2017-2020.

Overigens kunt u ook ‘Vriend’ van het museum worden. Dan schenkt u per jaar minstens € 25,00. Daarmee heeft u een jaar lang gratis toegang tot het museum voor u en 1 partner, korting op evenementen en extra exposities en regelmatig een nieuwsbrief. Aanmelden hiervoor kan via de website www.museumnienoord.nl.

Gepubliceerd op 09-12-2015