Aftrap Schatkaart van het Noorden

Op 15 mei jl. werd in het Universiteitsmuseum te Groningen de eerste Schatkaart van het Noorden officieel overhandigd aan Yvonne van Mastrigt, gedeputeerde van Economische Zaken (waaronder recreatie en toerisme) . Museum Nienoord is een van de deelnemers aan dit project dat tot doel heeft meer bezoekers te trekken naar culturele instellingen in de provincie Groningen.

Mensen die in het bezit zijn van deze kaart kunnen zich registreren op de website www.schatkaartvanhetnoorden.nl waarna ze gebruik kunnen maken van aantrekkelijke kortingen en/of extra’s die aangeboden worden door de verschillende deelnemende organisaties. Op deze manier komen zij op een leuke manier in aanraking met de bijzondere schatten van het Noorden.

Gepubliceerd op 16-05-2013