'Gezellig Tafelen' thema eerste winterse streekproductenmarkt Nienoord

December is de maand van gezelligheid, van cadeautjes en van lekker eten en drinken. Met de feestdagen voor de deur is het altijd leuk om inspiratie op te doen voor smakelijke gerechten en een feestelijk gedekte tafel.

Op 7 december 2013 vindt de eerste winterse streekproductenmarkt plaats in de Tuinhal van Museum Nienoord. Op de markt zijn delicatessen en ingredienten te koop waarmee u de heerlijkste gerechten maakt. En als u niet weet hoe u een bepaald ingredient toe kunt passen in een gerecht dan geven de standhouders u hierover graag advies.

Behalve etenswaren vindt u op de markt ook leuke spullen waarmee u de tafel extra feestelijk kunt aankleden zoals bijzonder serviesgoed, bloemdecoraties en kaarsen. Bekijk voor een overzicht van standhouders de deelnemerslijst van de streekproductenmarkt.

Krijgt u tijdens uw bezoek aan de markt last van een knorrende maag, dan kunt u terecht in het marktcafé. Hier wordt de beroemde verse snert van slagerij Nederhoed verkocht. Heeft u meer zin in iets zoets? Dan zijn de heerlijke huisgemaakte taarten een aanrader.

De markt is geopend vanaf 11.00 uur. De toegang is gratis.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Gepubliceerd op 28-11-2013